Zwangerschapsyoga in Haarlem - Talent at Home

Is zwangerschapsyoga iets voor mij?

Zwangerschapsyoga vormt voor veel aanstaande moeders een rustpunt in hun drukke bestaan. Gewoon even een uurtje quality time voor jou en je kleintje Regelmatig yoga beoefenen, voorkomt of vermindert ook veel voorkomende klachten zoals rugpijn, kramp, vermoeidheid, en een hoge of lage bloeddruk.

Door zwangerschapsyoga leer je bewust met alle veranderingen om te gaan en contact te leggen met jezelf en je kindje. De oefeningen die we doen zijn gericht op het soepel maken van je lichaam, het loslaten van het bekken als voorbereiding op de bevalling.

De ademhalingsoefeningen en meditaties helpen bij eventuele stress en zorgelijke gedachten. Verder leren we specifieke ademhalingstechnieken en houdingen voor het opvangen van de weeen tijdens de bevalling. Elke week komt er een ander thema aan bod zodat je naast de oefeningen,ook een klein stukje theorie meekrijgt.

Door zwangerschapsyoga leer je te vertrouwen op je lichaam, je innerlijke kracht en beoefen je ontspanning en overgave.

Om de 6 weken geef ik ook een partnerles waarin we jullie een klein beetje voorbereiden op de bevalling. Ook krijg je al wat massage en ontspanningsoefeningen mee die je dan meteen thuis kan toepassen. Maar je kunt natuurlijk ook met je partner meedoen aan de partner workshop: ”bevallen in vertrouwen”

Wat doen we tijdens de les

Iedereen kan meedoen aan de lessen omdat je de oefeningen doet op je eigen niveau. Je hoeft dus geen yoga-ervaring te hebben of lenig te zijn. Ben je zwanger (vanaf 14 weken) en wil je met vertrouwen en ontspannen naar je bevalling toe groeien? Volg dan zwangerschapsyoga!

De zwangerschaps yogalessen geef ik: Zondagavond van 19.00 uur tot 20.15 uur bij de Yogatempel Woensdagavond van 19.00 uur tot 20.15 uur bij Yoga Innerwork

We eindigen de les met een heerlijke visualisatie. Je werkt veel samen. Het is vooral een ontspannen les met veel lol.

meld je aan