Partner workshop in Haarlem - Talent at Home

Bevallen in vertrouwen

Willen jullie je praktisch, met veel humor en liefdevol voorbereiden op een positieve bevalling dan is deze partner workshop precies wat voor jullie.

Voor wie is deze workshop?

De workshop: bevallen in vertrouwen is er voor partners die zich praktisch willen voorbereiden op een positieve bevalling. Uiteraard is het ook mogelijk om de workshop te volgen met bijvoorbeeld een vriendin of je moeder. Als je tijdens de eerste bevalling niet zo’n fijne ervaring had is deze workshop echt een aanrader. Je kunt jezelf hiermee mentaal voorbereiden en wellicht wat spanning wegnemen. Maar ook als je gewoon behoefte hebt aan een opfriscursus ben je van harte welkom.

Ik zou het heel leuk vinden als jullie na deze workshop met goed vertrouwen de bevalling in gaan.Vertrouwen in elkaar, vertrouwen in je lijf en vertrouwen dat alles goed zal komen.

Wat doen we tijdens de workshop?

Tijdens deze workshop van 3 uur gaan we lekker aan de slag met heel veel oefeningen om te kunnen ontspannen tijdens de bevalling. Je leert bijvoorbeeld hoe je de weeën kunt opvangen en hoe de partner daarin actief kan ondersteunen. We doen dit met verschillende ademhalings- en massagetechnieken. We maken gebruik van de Rebozo doeken en de fitnessbal. Jullie krijgen uitleg over de verschillende fases van de bevalling. Ook zullen we oefenen hoe je om kunt gaan met pijn.

Na de workshop ontvangen jullie een hand-out waarin de informatie en oefeningen staan beschreven zodat jullie er thuis mee aan de slag kunnen.

Wil je echt samen bevallen,schrijf je dan direct in voor deze workshop. Voor actuele data kijk op Facebook of vraag informatie aan met deze aanmeld knop.

wij melden ons aan